Майстер-клас «Символ року»

Зовсім скоро настане Новий рік. Новорічні свята, мабуть, найсвітліші в нашому повсякденні, їх люблять як діти, так і дорослі. Новий рік завжди пов'язаний з мріями про краще майбутнє. Тож нехай такий складний старий 2022 рік залишиться позаду, а прийдешній принесе нам перемогу, мир та краще життя. Щоб всі наші добрі думки та бажання здійснились.

Новий 2023 рік, за східним календарем, проходитиме під символом Чорного Водяного Кролика, а його особливість – у творчій натурі. А приготування до новорічних свят спонукають до творчості. Тому в бібліотеці для школярів й був проведений майстер-клас з виготовлення новорічних іграшок «Символ року».  Проводила захід художниця центральної бібліотеки Ганна Мухіна.


 Новий рік важко уявити без ялинки, а ялинку без іграшок на ній. Казковий передсвятковий настрій прекрасно доповнюється створенням новорічного декору своїми руками. Щоб зробити оригінальну прикрасу для ялинки  варто мати лише натхнення та включити фантазію! Учасники майстер-класу розфарбовували, кожен на свій смак, фігурку кролика з гіпсу. В читальній залі бібліотеки панувала затишна творча атмосфера. Кролики вийшли всі різні, але кожен гарний по своєму, були й жовто-блакитні! Сподіваємось цей майстер-клас став для дітей ще одним чарівним кроком у Новий рік!





 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника