Пізнай себе і ти пізнаєш світ!

 Сьогодні пріоритетним у вихованні підростаючого покоління є всебічний та гармонійний розвиток дитини, яка здатна до саморозвитку й самореалізації, що керується в своєму житті та діяльності загальнолюдськими цінностями. Головна мета: формування й розвиток високоінтелектуальної, свідомої особистості з громадською позицією, готової до конкурентного вибору свого місця в житті.

В Бібліотеці відбулася зустріч учнів 5-х класів ЗОШ №19 зі шкільним психологом Тетяною Власко. Тема заходу – «Визначення психологічної адаптованості учнів». З дітьми обговорювали конфліктні ситуації, образи у віртуальному просторі, як реагувати в таких випадках. Далі мова йшла про типи темпераменту, як їх  визначати в собі та інших. Школярам було запропоноване відео «Казка. Про типи темпераменту» та «Типи темпераменту по героях мультфільмів». Пятикласники прийняли участь у тестуванні, яке допоможе визначити їхні риси характеру та темперамент.


Бібліотекарі, в свою чергу, познайомили тих, хто був в стінах нашого закладу вперше, з бібліотекою, правилами запису, надаваними послугами, запропонували прийняти участь в благодійній акції «Суперсила на Різдво», започаткованій Полтавським центром культури та дозвілля.

            Під завершення зустрічі діти ще й пограли в ігри, які є в бібліотеці.










Сподіваємось, цей захід зацікавив учнів й допоможе їм більше розуміти інших і самих себе як унікальну й неповторну особистість, розвинути комунікативні навички, виховати доброзичливе ставлення до людей.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника