Секрети успіху відомих людей

      Історія знає чимало видатних  і талановитих людей у світі, а також українців, які зробили значний внесок у розвиток науки, мистецтва, літератури й стали через це відомими на весь світ. Кожен з них вплинув на свою країну та світ своїми вчинками, працею, думками, відкриттями та дослідженнями.

 Дорослі досягнення ґрунтуються на дитячих спогадах та мріях. Відомими всьому світу стали ті, кому пощастило вчасно виявити свій неповторний талант й стати успішним.

На абонементі для учнів 5-9 класів увазі користувачів представлений перегляд літератури «Секрети успіху відомих людей».


Книжки із серії «Життя видатних дітей» знайомлять з дитинством знаменитостей й допоможуть дітям виявити свій талант й визначитися в житті. Адже, щоб стати відомою особистістю, слід розвивати свій талант з юного віку.

Біографічні нариси з серії «Видатні особистості» та «Видатні українці» зацікавлять багатьох, і дітей, і дорослих.

«Історії талановитих людей» з серії «Теплі історії» містять в собі життєві історії відомих людей, яких ми добре знаємо й любимо.

Запрошуємо до читання! Читайте про життя цих всіма знаних людей, які змінили світ на краще й подарували нам геніальні ідеї та винаходи. Ці історії буде цікаво читати дорослим разом з дітьми. Спільне читання та обговорення корисний та приємний спосіб проведення дозвілля й ефективний спосіб виховання.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника