Загадковий й інтригуючий детектив


Всім шанувальникам детективного жанру, дорослим і дітям, пропонуємо ознайомитись з книжковою виставкою «Загадковий й інтригуючий детектив», яка експонується на абонементі 5-9 класів.

 За що ми любимо детективи? Одним цікаво вгадати хто ж злочинець ще на початку книги, розкрити, здавалося б, нерозгадані таємниці, іншим цікавий сам процес розслідування. Загадки, інтриги та їх розслідування ваблять і не відпускають поки не дочитаєш останню книжкову сторінку.

24 березня відбулась презентація цієї книжкової виставки. Бібліотекарка розповіла присутнім про найбільш знаних майстрів детективу та найбільш популярних книжкових героїв-сищиків, ознайомила з літературою, представленою на виставці. 


Проблема злочину й кари є завжди актуальною. І як захопливо бути детективом, розслідувати таємниці  злочинів! А все таємне, рано чи пізно стає явним, як казав Сократ. Отож, всім тим, хто полюбляє пошуки справжніх злочинців, стеження, дедуктивний метод в дії, рекомендуємо звернути увагу на цю виставку  й запрошуємо до бібліотеки. 
     Перечитайте улюблену класику та відкрийте для себе книги кращих українських та зарубіжних представників детективного жанру сучасності!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника