Зцілення музикою


Музика володіє унікальною здатністю лікувати душу. В цьому мали змогу переконатися у бібліотеці, де відбувся концерт камерної музики. Захід проходив для внутрішньо переміщених осіб Донецької області за підтримки партнерів зі Швеції.

Чудову музику для скрипки та альту виконали кандидат мистецтвознавства, старший викладач Харківського національного університету мистецтв ім. Івана Котляревського Станіслав Кучеренко та артистка Молодіжного академічного симфонічного оркестру «Слобожанський» Тетяна Жук. За плечима музикантів чимало концертів. Один з таких відбувся у березні минулого року в харківському метро, даючи змогу людям серед мороку віднайти світло у музиці.

Запрошені на захід у бібліотеку слухачі теж мали змогу поринути в особливу атмосферу інструментальної музики. Мінорні журливі мелодії переходили в яскраві та ритмічні композиції, захоплюючи та додаючи надію. Не дивно, що закінчився концерт гучними оплесками та вигуками «Браво!». Наприкінці заходу охочі мали змогу поспілкуватися з музикантами в затишній атмосфері за чаєм та солодощами. Тож музика не лише лікує, а й об’єднує.






 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника