Заворожуюча "Лісова пісня"


Вже майже закінчився прокат найпопулярнішої анімації цього року "Мавка. Лісова пісня". За цей час вона побила усі рекорди та стала найкасовішим українським фільмом. Окрім цього, анімація стала лідером переглядів у кінотеатрах Франції. Планується прокат стрічки також в Австралії та Новій Зеландії.

 


3D-мультфільм був створений на основі твору Лесі Українки. Твір є одним з перших прообразів фентезі в українській літературі. У драмі-феєрії розповідається про стосунки та кохання Мавки лісової та звичайного хлопця Лукаша. В сюжеті переплетене життя людей та міфічних істот. Кожен образ прописаний до найменших деталей, а атмосфера вражає читача своєю яскравістю та чарівністю. Ви, немов, поринаєте, в унікальний світ, в якому грань між чарівним та реальним розмита.


Стрічка "Мавка. Лісова пісня" відійшла від основної сюжетної лінії твору та набула власних рис, більш характерних для дитячої анімації. Проте, це не завадило йому передати всю красу та атмосферу нашої міфології. Тож, найкращим рішенням буде встигнути подивитися фільм та прочитати оригінальний твір. Запрошуємо до читання!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника