Літні канікули розпочалися, а це значить, що прийшла пора для захопливого читання. Звичайно, сонячні дні не сприяють спокійним хобі, проте цікавий й неймовірний світ книги не може залишити жодного байдужим. Серед різномаїття дитячої та підліткової літератури особливе місце займає серія книг Джефрі Кінна "Щоденник слабака". Веселі, курйозні та повчальні пригоди хлопчика Грега дарують неймовірний настрій та море позитиву. 

Книга британського автора Джефрі Кінна покликані не тільки подарувати позитивні емоції, а й вчать не дивлячись на випробування ,не боятися долати перешкоди та сміливо йти до власних цілей та бажань. Багатогранні та добре прописані персонажі відображають вчинки та характери звичайних людей, які можуть робити в житті помилки, але все ж ставитися до них легко й з почуттям гумору.


"Дитинство — жахлива пора. І кому це знати краще, як не Ґреґу Гефлі! Середня школа, де вчорашня дрібнота опиняється серед рослявих і недобрих підлітків, які вже й бороду голять, це просто катастрофа якась. Але Греґ не втрачає оптимізму й ділиться з нами своїми пригодами й порадами".

Тож запрошуємо до читання особливої історії звичайного хлопчика!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника