Кольори дитячого щастя

           В такі нелегкі часи хочеться зробити дні наших дітей хоч трішки безтурботнішими та веселішими, відкрити для них двері у казкове сонячне літо.
Цікаві книги та розважальна програма покликані спонукати дитину проявити свою індивідуальність та впевненість у своїх можливостях, а також відволікти від сьогодення.

В нашій бібліотеці для дітей, які відпочивають в пришкільному таборі ЗОШ №34, була проведена презентація виставки-експозиції малюнків «Мирного нам неба». Безпосередні та чесні дитячі художні твори надихають та повертають віру в щасливе та безтурботне життя українського народу.


Окрім виставки на дітей очікував ерудит-турнір «Кмітливі малюки». Гравці відповідали на запитання та виконували різноманітні завдання. 

Також учасники свята дітвори «Кольори дитячого щастя» приймали участь в конкурсі віршів, де кожен зміг продекламувати свій улюблений твір. Наприкінці було продемонстровано веселу та жартівливу анімацію, яка викликала море сміху у наших маленьких користувачів, наповнивши бібліотеку сонячним настроєм.

 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника