Солодка казка дитинства

 Казки - провідники дитини в дорослий світ. Саме казка допомагає орієнтуватися в поняттях добра та зла, правди та кривди, чуйності та байдужості. З давніх-давен казки складали основу народної творчості та художніх творів. Побачити всю глибину казкового світу змогли діти дошкільного віку та  1-4 класів з центру розвитку «Джерело», які завітали на гостину до бібліотеки-філії №10. На них чекала дивовижна феєрія з улюбленими героями чарівного світу казок.

Серед забав, які підготували бібліотечні працівники для малечі, були різноманітні ігри та конкурси, танцювальні руханки та показ мультфільму. Діти розповідали про свої улюблені літературні твори та героїв. Окрім того, малеча ознайомилася з різноманітними казками народів світу, в кожній з яких закладена  мудрість та традиції кожного народу.


Казки допомагають дітям ставати добрішими та мудрішими. Маленькі читачі переконалися, що казка не тільки розважає й звеселяє, а й повчає. Справжні теплі сонячні емоції вирували в «Країні казковій», де книги допомагають вдосконалювати, розширювати знання й урізноманітнювати дозвілля.

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника