Колоритна Полтавщина

Полтавщина - мальовничий край з багатою історією, культурною спадщиною і міцними народними традиціями. Викликають захоплення визначні пам'ятні місця, заповідні стежки. Любов до Батьківщини починається з любові до рідної природи, архітектури.

У кожного з нас є свої улюблені місця, які нам подобаються ще з дитинства, із якими в людини є свої спогади й асоціації. Кожній людині варто пам’ятати про те, що батьківщина і його рідний край завжди допоможуть йому набратися фізичних і духовних сил, які б тяготи він не випробовував у житті.

Полтавщина – це не тільки одна з найяскравіших областей України, але і область з культурною спадщиною і безліччю неповторних міст і сіл, в яких все дихає історією і духом українського народу. Кожне місто, село може похвалитися своїми культурними цінностями. Визначні пам’ятки Полтавщини багаті своєю різноманітністю і кожний район може похвалитися незабутнім колоритом.

Працівники бібліотеки запрошують переглянути відеоперегляд «Колоритна Полтавщина», щоб насолодитися красотами та традиціями полтавського краю. Мандруйте Полтавщиною, милуйтесь історичними місцями, пишаймося нашим рідним краєм.

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника