Ми можемо це зупинити!

         В бібліотеці відбулась година спілкування співробітниці патрульної поліції з п’ятикласниками ЗОШ №19. Начальник відділу зв’язку з громадськістю Управління патрульної поліції в Полтавській області Марина Зінюха розмовляла з учнями про булінг.

Булінг – цькування та прояв агресії до особистості з метою її приниження серед учасників освітнього процесу. Україна знаходиться в першій десятці серед країн Європи за його поширенням серед 11-15-річних школярів.

Учні під час змістовного діалогу з працівницею поліції з’ясували які бувають види булінгу, як йому протидіяти, до кого звертатися за допомогою в таких випадках. Пані Марина, наводячи приклади, звернула увагу дітей на відмінності булінгу від конфліктів та сварок, розповіла як можна захистити себе від будь-яких проявів насильства в учнівському середовищі, про відповідальність за булінг. Пятикласники уважно слухали та задавали запитання про те, що їх найбільше зацікавило.



Не можна бути байдужими до цього негативного явища, адже навіть поодинокий випадок булінгу залишає глибокий емоційний слід на все життя.








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника