Єднаймося, друзі!


9 грудня в бібліотеці  відбувся концерт «Єднаймося, друзі».

Для внутрішньо переміщених осіб захід організували молодіжна громадська організація «Час вільних» Хлібодарівської територіальної громади та Центр підтримки ВПО Волноваського району Донецької області «Пліч-о-пліч».

З творчою програмою виступили артисти сільського будинку культури с. Вільне Хлібодарівської ТГ Донецької області, яке зараз в окупації. Розпочався захід з виконання гімну України та хвилини мовчання за всіма загиблими на війні.

Звучали вірші поетеси Світлани Фоменко в її власному виконанні та у виконанні учасників колективу. Пані Світлана вже відвідувала нашу  бібліотеку та подарувала першу збірку своїх поезій «Час вільних», видану восени 2022 року.



Лунали зворушливі пісні про Україну, про наше тривожне сьогодення сучасних українських авторів: «В той день, коли закінчиться війна», «Українці незламні», «Люди», «Сила роду», «Народна», українська народна пісня «Чом ти не прийшов» та пісня «Свої» на слова С. Фоменко. 



           Під час заходу відбувалось неформальне спілкування з глядачами, в багатьох присутніх на очах зявлялися сльози, кожен згадував своє…

            Підтримуймо ж один одного, віримо та наближаємо Перемогу України! 






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника