Зустрічаємо Новий рік з новими книгами!

 
Чудовий подарунок до свят отримала наша бібліотека – книжковий фонд поповнився літературою від українських видавництв.  Яка це радість для читачів та бібліотекарів – новенькі книжки! Цікаві, яскраві, пізнавальні й художні новинки для дітей та дорослих приємно дивують.







З цієї нагоди в бібліотеці відбувся День нової книги «Книжкові новинки цієї зими». Протягом дня бібліотекарі знайомили користувачів з новими надходженнями, рекомендували літературу за вподобаннями кожного. Класика, детективи, фентезі, любовні романи, світові бестселери і, звичайно ж, казки, веселі пригоди, пізнавальна література – обирайте улюблений жанр на свій смак! Кожен читач, від дошкільняти до людини старшого віку, знайде щось цікаве для себе.






Зима – слушний час для читання. За вікном йде лапатий сніг, тріщить мороз чи замітає все навколо хурделиця, завиває крижаний вітер, а ви в затишку, загорнуті в теплий, м’якенький  плед, читаєте… А якщо в руках ще й новенька книжка, яку ще ніхто до вас не читав… Це просто мрія, яка запросто може стати реальністю! Тож запрошуємо до бібліотеки, ознайомитися з новинками, вони чекають на вас! Проведіть новорічні свята з новенькою книжкою.  Хай читання дарує вам радість і приємні миті!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника