Дім, де цікаво всім

           В наш час, незважаючи на величезне різноманіття електронних ресурсів, книга та бібліотека залишаються невідємними складниками для отримання необхідної інформації. Друкована книга була, є і залишиться найціннішим скарбом людства та невичерпним джерелом знань. Адже книги допомагають не тільки опановувати різні науки, а й вдосконалювати та розширювати свої знання. Саме тому до бібліотеки на гостину завітали другокурсники ПТУ №31 м. Полтави.

З метою підвищення інтересу до паперової книги, формування духовного світу молоді працівники бібліотеки провели ознайомчо-пізнавальну екскурсію «Книга – це цілий світ».


Бібліотекарі розповіли студентам історію книгозбірні, ознайомили з відділами обслуговування користувачів, правилами користування бібліотекою, надаваними  послугами, книжковими виставками, з художньою підлітковою літературою, періодичними виданнями читальної зали. Після екскурсії бібліотекою другокурсникам була презентована виставка авторської ляльки та картин «Україно! Пісне моя!» полтавської майстрині Тамари Пилипенко, що експонується зараз в бібліотеці.









Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника