Особливий день бібліотеки


           30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек. Це справжній день єдності бібліотекарі, читачів і всієї громади. Бібліотека тримає цінний зв'язок між минулим, сьогоденням і майбутнім. Бібліотека – скарбниця, що зберігає пам'ять і мудрість народу.

«Бібліотека: сучасна, креативна» - саме під такою назвою пройшов День відкритих дверей в нашій бібліотеці. Користувачі мали змогу долучитися до святкувань Всеукраїнського дня бібліотек. Так, розповідь-інформація «Маленькі поради цікавого читання» покликана проінформувати батьків як мотивувати дитину до читання, а також як власне дорослій людині повернути собі бажання читати книги. Користувачі були ознайомлені з кращими зразками світової та української літератури.















Варто зазначити, що сучасна бібліотека – це не тільки про популяризацію та читання книг. Вже давно вона стала культурно-освітнім центром, де кожен має можливість влаштувати власне дозвілля, дізнатися потрібну інформацію та здобути нові навички. Діти мають змогу не тільки почитати, а й пограти в настільні ігри, помалювати, виготовити різноманітні поробки на майстер-класах, відвідати цікавий захід. Також у вихідні дні на базі бібліотеки діє шаховий гурток.

Цього дня до участі в заходах мали змогу долучитися не тільки діти, а й батьки. Тож в затишній атмосфері сімейного відпочинку бібліотека відсвяткувала своє особливе свято. Сподіваємось, наша бібліотека є саме тим місцем, куди хочеться прийти, де завжди цікаво й захопливо!

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника