Публікації

Показано дописи з серпень, 2024

Цифрова освіта – основа майбутнього

Зображення
         Днями в нашій  бібліотеці пройшло заняття з цифрової грамотності.

Вони полягли за вільну Україну

Зображення
         Щорічно 29 серпня в Україні відзначають День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.  

З Днем незалежності, наша країно!

Зображення
  Сьогодні свято Незалежності нашої країни, свято кожного українця. День, коли ми вибороли право на власний самостійний шлях і майбутнє. Він нагадує всім нам про тисячолітню історію боротьби українців за право бути господарями на своїй землі.

Кожна вишивка – частинка серця

Зображення
            В бібліотеці проходить виставка вишитих картин Наталії Бойко.

Тобі ми щиро зізнаємося в любові, Україно!

Зображення
               З нагоди  Дня Державного Прапора України  та  Дня Незалежності України  в бібліотеці презентовано тематичну    книжкову виставку  «Тобі ми щиро зізнаємося в любові. Безліч причин любити Україну»  для учнів 5 – 9 класів, книжкову виставку  «Моя Україна – це слава і воля»  для школярів 1 – 4 класів та перегляд літератури  «Державний Прапор – святиня України».

Кавова іграшка «Патріотичний котик»

Зображення
           В читальному залі бібліотеки для користувачів був проведений майстер-клас, приурочений до Дня Незалежності України.

Сміх - корисна та приємна вправа

Зображення
    Напередодні Дня жартів поговоримо про сміх та як він позитивно впливає на життя та здоров'я людей, а також дізнаємося чи лише люди можуть похвалитися унікальною здатністю сміятися.

Мистецтво бути красивою

Зображення
В різних країнах свої канони жіночої краси. Але здорова шкіра, волосся, доглянуті руки, підтягнута фігура поза конкуренцією завжди і скрізь. Кожна жінка прекрасна по-своєму, але потрібно знати, як правильно доглядати за своїм тілом, щоб зберегти красу.

Разом до пригод з їжачком

Зображення
    Запрошуємо вас до читання новинки нашої бібліотеки!

Смугастий смаколик

Зображення
             Сезон кавунів зараз у розпалі. Якраз 3 серпня відзначають Всесвітній день кавуна. Тому працівники бібліотеки запрошують на віртуальне «знайомство» з кавуном.