Що краще: книга чи фільм?

Прочитавши книгу нас стає цікаво подивитися її екранізацію. Одні фільми не подобаються, бо не повністю передають сюжет чи атомсферу твору, а інші - мотивують перечитати книгу, адже відразу потрапляють в список улюблених.
Найкращі екранізації дитячих книжок, які мотивують до читання:

Порося Уілбур - улюблена тваринка дочки фермера. Одного разу порося переїжджає в новий хлів і знайомиться там з павучихою Шарлоттою. Це виявляється початком прекрасної дружби.



Фентезі-фільм Тіма Бертона і друга екранізація однойменної
повісті Роальда Даля. Дія у фільмі перенесено з 1960-х в 2000-і роки, що надає йому особливої атмосфери та відразу зацікавлює дітей.



Паддінгтон - справжній ведмідь, який приїхав в Лондон з Перу
за заповітом своєї тітки Люсі. У Лондоні він знаходить сім'ю, і щоб відплатити їм за любов і доброту, робить їх життя максимально непередбачуваною і цікавою.



Грег вчиться в середній школі і за порадою мами веде
щоденник, в якому він описує все, що відбувається з ним, з його однокласниками, вчителями і звичайно ж, з його сім'єю.






«Чорнильне серце» - перша книга з трилогії німецької
письменниці Корнелії Функе, і єдина, яка отримала адаптацію для кіно. Зоряний фільм трохи нагадує картину «Джуманджі», тільки на цей раз в наш світ потрапляють персонажі книг, а не лиходії гри з кубиками і фішками.

Екранізація Роберта Земекіса класичного твору сподобається, навіть, дітям, які далекі від читання подібної літератури. Головну роль в повчальній історії про старого і черствого скупердяя Ебенезера Скруджа, який ненавидить радість і свята зіграв Джим Керрі.






Це бестселлер. Як читацький, так і кіноприхильників. Заслуговує на підвищену увагу.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника