З чого починається книга

        Популяризація книг серед молодших школярів покликана не тільки виховати у дітей любов до читання, а й допомогти у навчанні, сформувати свідоме почуття патріотизму, гуманізму і т.д. Для обґрунтування важливості книги бажано починати із витоків, а саме з її історії та технології створення. Саме тому, днями в бібліотеці пройшов захід «Книга в твоїх руках», де учні НВК №45 різнобічно розглянули книгу з усіх аспектів.

Почалося обговорення теми з перегляду відео «Як створюється книга», де в деталях розповідається як з давніх часів і до сьогодення книга пройшла всі етапи вдосконалення - від сувоїв до нинішнього формату.

Окрім цього, показується принцип роботи друкарень та видавництв. Також під час заходу пройшов бліц-турнір «Найрозумніший», де школярі відповідали на питання щодо самої структури книги, а також про бестселери та класичні популярні твори світової та української дитячої літератури. Під час заходу було продемонстровано найкращі зразки фонду бібліотеки, які кожен охочий може взяти прочитати, поринувши в чарівний та світлий світ дитячої книги.






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника