"Теплі історії про кохання"

Любов – основа мистецтва та літератури. Любов – стрижень буття людини. Вона звучить різними мовами та має різні обличчя. Не завжди позитивна, не завжди правильна, любов  є потужним почуттям, яке підкоряє та захоплює.
 Здавалося, що розглянуто всі грані цього потужного почуття.  Та все ж, кожен намагається у словах пісні, текстах книги чи звуках музики віднайти історію власного кохання. І знаходять. Завжди. Ті, кому вдається вловити найтонші порухи кохання  створюють класичні шедеври, які стають надбанням людства.  Є і ті, хто просто ділиться своїми, або чужими історіями життя, які знаходять свого прихильника.  Саме такою є збірка «Теплі історії кохання». Книга містить твори різних авторів. Любов у них різна, так само і рівень таланту. Звісно, серед якісних творів із оригінальним сюжетом та майстерно використаним словом, зустрічаються й дещо наївні оповідання. Проте, це не применшує шарму цієї збірки та наскрізного месседжу про силу почуття.
Всі твори об’єднані відповідними розділами: «Зустріч», «Він і Вона», «Одруженні» та «Часоплин». Назви перших трьох розділів говорять самі за себе. «Часоплин» же містить історії про любов, яка існує поза часом, простором та людськими збитими буднями з його проблемами.  
Кожен знайде свою історію. Чи навпаки…      

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника