Сучасним дівчатам про сучасних дівчат

 

Нещодавно наш фонд поповнився чудовими книжками. Серед них і книги авторки Емми Мосс про дівчат-влогерок. Як бачимо, життя не стоїть на місці і нове покоління має своїх кумирів. Сьогодні тема блогерства така свіжі і водночас на піку популярності. Саме тому, ці книги прийдуться до смаку сучасним дівчатам, які точно знають як зробити своє життя популярним та яскравим всього в декілька кліків.

Анотації

Книга 1. Дивовижна Еббі. Королева драми 

Еббі, завжди оптимістично налаштована дівчина, здавалося б, не повинна мати причин для суму: вона отримала довгоочікувану роль у важливій шкільній виставі, стала лідеркою команди дівчат-влогерок, та й хлопець, який їй подобається, не байдужий до неї… Та от якось усе летить шкереберть: вона не може впоратися з домашніми завданнями та як слід підготуватися до контрольних, як наслідок — отримує погані оцінки; уїдлива «королева школи» Дакота постійно знущається з неї й підступно поводиться, та ще й цей хлопець… Читайте про те, як врешті все склалося у Дивовижної Еббі, чи вдалося їй впоратися з усіма своїми заняттями, чи довелося від чогось відмовитися, та чи зробить той хлопець нарешті перший крок…

Книга 2. Люсі Локет. Онлайн-катастрофа 

Родина Люсі щойно переїхала зі Штатів до Англії. На дівчину чекають нові школа, вчителі й однокласники. Дівчина дуже хвилюється, чи добре сприймуть її, чи вдасться знайти друзів. Адже на шляху до спілкування з іншими в Люсі є одна маленька перепона… Та, як виявилося в перший день у школі, не одна… І що б ви думали, порадила дівчині її найкраща подруга зі Штатів? Почати знімати свій влог! Люсі обурена: нізащо, вона вже й так осоромилася! Проте життя — мінлива річ. Читайте про те, чи зможе Люсі завоювати прихильність однолітків, розпочати свій влог, а головне, знайти справжніх подруг і щире кохання. 


 Видання для дітей середнього та старшого шкільного віку й дорослих.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника