Топ-10 нових книжкових цікавинок для малюків

Попри карантин книжковий світ продовжує динамічно розвиватися, тому постійно оновлюється свіжими цікавинками. Дорослим, підліткам та малюкам пропонується до уваги література на різні смаки та вподобання. Саме останніх ми познайомимо з новими книгами, які скоро можуть стати улюбленими.

Розі Бенкс "Поні-переможець"


Принцеси та маленкьа, але смілива поні - що може бути краще та цікавіше для маленкьих дівчаток?

Мар'яна Нечай "Про все на світі. Відповіді чомучкам"


До книжки ввійшли відповіді на очевидні й неочевидні «дитячі» запитання з різних галузей знання. Це видання допоможе розширити кругозір дитини та дасть лад її уявленням про навколишній світ.

Тоска Ментен "Мій братик Мумія та сфінкс Шакаби"


Статуетка сфінкса Шакаби може вилікувати маленького Думмі, який не може вирости та стати фараоном. Та де ж її шукати? Готуймося до захопливих пошуків.

Наталія Костинская "Крокодилиця поспішає на допомогу"

Книжка знайомить дітей з друзями Крокодилицею-рятівницею, колібрі Брі та мавпочкою Чіпі. В книзі описані найкрасивіші куточки нашої планети. Всі історії добрі. Вчать дружбі, порядності, взаємодопомозі, доброті.

Еббі Генлон "Фантасмагорія Дорі"


Історія розповідає про чудову дівчинку Дорі, яка своєю сміливістю, кумедністю та неабиякою фантазією нікого не залишить байдужим.

Вассиль Тибель "Медова казка"



Казка  поруч нас. Варто лише зупиниится та придивитися й прислухатися до чарівної природи, багатої на чудеса. На сторінках цієї книги, від якої не можна відірватися, тебе чекають неймовірно цікаві пригоди бджілки Рудки та її друзів, які є частиною неймовірного світу, що зовсім поруч.

Звідки я взявся?


Ця книга тактовно і детально пояснить дитині таємницю зародження людського життя, адже часто батьки не знають як правильно відповідати на подібні питання малечі.


Казки на ніч. Пригоди у світі ПЛЮСПЛЮС. Про таємницю безсоння.


Книжечка створена для читання дорослими ввечері дітям перед сном. Видання невеликого формату з яскравими ілюстраціями. 

Дженніфер Грей "Пригоди Ермін. Крадіжка в Нью-Йорку"


Неймовірні пригоди пухнастої  Ермін захоплюють з перших сторінок. Нью-Йорк - місто незвичайне та небезпечне для таких милих створіннячок. То чи справиться Ермін? Хто їй у цьому допоможе?

Василь Сухомлинський "Бджолина музика"


Нова збірка творів Василя Сухомлинського спеціально укладена для дітей, які щойно почали читати. Ретельно дібрані тексти будуть цікавими й зрозумілими для малечі, а великий шрифт надасть дітям можливість читати книгу самостійно.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника