Франк Ейнштейн доводить, що наука захоплює

Нещодавно до нашого фонду надійшла цікава та незвичайна трилогія книг про юного геніального науковця й винахідника Франка Ейнштейна. Автор книг Джон Щєшка створив не тільки цікаву історію для школярів, а й таку, яка розкриває науку з нового боку, зацікавлюючи в ній юних читачів.
Франк Ейнштейн — онук відомого винахідника Ала Ейнштейна. Пішовши дідовими стопами, він, разом зі своїм другом Вотсоном, готується до місцевого конкурсу винахідників. Хлопчик створює роботів Дзвяка і Бряка, які хоч і машини та мають власну думку щодо геть усього на світі.
Та найкращий винахід юного науковця - двигун антиматерії, який хочуть занапастити погані люди, адже геніальне завжди під загрозою зла.
В другій книзі "Франк Ейнштейн та електропалець" винаходом хлопця, який має принести всьому Мідвілу безкоштовну бездротову енергію, хоче заволодіти головний суперник Франка Ті-Едісон. Та хлопець просто так не здається, бо розум завжди перемагає над неуцтвом.
Третя книга "Франк Ейнштейн і турбомозок" розповідає про створення приладу, який має на меті допомагати людству поліпшувати фізичні якості, а саме турбомозку. І поки Франк працює над цим дивовижним винаходом, його суперник Ті-Едісон теж створює подібний прилад, проте із зовсім іншою метою.
Книги захоплюючі та незвичайні, адже дитячої літератури про науку зараз майже немає, що робить їх особливими та обовязковими до прочитання.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника