Слово активним користувачам


Ми вдячні своїм користувачам за те, що цікавляться роботою нашої бібліотеки, переглядають блог, роблять свої коментарі, пишуть свої відгуки у Вайбер, телефонують.  Однією з таких прихильниць є – волонтерка, учасниця масових заходів, актив бібліотеки – Тетяна Бондаренко.

"Доброго здоров’я, любі книгомани та поціновувачі класної літератури! На правах відданої фанатки бібліотеки № 10 нашого міста та справжнього книжного черв’ячка хочу поділитися з вами власними міркуваннями щодо того, як з користю провести карантинні будні.
Безперечно, спочатку ми всі раділи можливості побути вдома у колі рідних та близьких, нарешті виспатися та відпочити від школи. Але з плином тижнів зрозуміли, що треба брати себе в руки і використовувати цей час з користю. Чому б не прочитати книги, які ми постійно відкладали до цього?!
Пропоную вашій увазі ТОП-3 письменників, які варто прочитати абсолютно усім!
1. Макс Кідрук
Верхівку мого рейтингу, мабуть, завжди очолюватиме сучасний український письменник Макс Кідрук.
Перше, що я ціную у будь-якому літераторові (прозаїку чи поету, не має значення) – це його особистість. Кідрук – це та постать, яку можна слухати вічно J Тактовний, освічений, з почуттям гумору, різносторонньо ерудований… і це далеко не весь перелік його якостей. Не один раз відвідала презентації цього митця і зараз перебуваю в пригніченому стані, оскільки на крайній зустрічі Макс повідомив, що йде в затишшя на 2 роки задля написання нового роману. Якщо ви ще не знайомі з його творчістю, то саме зараз ви щасливіші, ніж я. Періоду мовчанки Кідрука якраз вистачить вам для того, аби прочитати вже опубліковане автором. А мені лишається лише чекати!








2. Тесс Геррітсен
Якщо ви хочете в заціпенінні до останньої сторінки не знати, хто ж убивця, шахрай  чи інший кримінальний тип, то в цьому випадку вам неодмінно слід познайомитися з романами цієї американської письменниці китайського походження. Усі її книги читаються на одному подиху. Тому розімніть власні мізки і спробуйте розгадати хоча б одну детективну історію!


3. Ліна Костенко
Можливо, класик української літератури, світоч періоду шістдесятництва і просто шикарна Ліна Василівна, на перший погляд, зовсім не «клеїться» у список після двох попередніх прізвищ. Та суто для мене література не була б таким цілющим джерелом без текстів цієї геніальної жінки. Майстриня художнього слова часто допомагає відволіктися від буденних проблем своїми пейзажними та романтичними поезіями, і в той же час авторка критично зображує і злободенні теми, без яких теж не може існувати сучасна українська література.
 








Тож цінуйте момент, проводьте час із задоволенням. І нехай література стане вам в цьому вірним другом! Релаксуйте і читайте, бо по суті то є синоніми.
Більше інформації про книги цих та інших авторів ви знайдете у рубриці «Рекомендую прочитати!» на моєму блозі: https://worldliteratureteacher.blogspot.com/p/blog-page_15.html
І не забудьте заглянути до рубрики «Моя поезія». Буду щиро вдячна відгукам!
З повагою, Ваша Тетяна Бондаренко".



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника