Батькам на замітку

Важливо знати

У вихованні дітей надзвичайне значення має спокійне ставлення до них за будь-яких обставин. Звісно, іноді буває важко зберігати спокій, але з дітьми завжди потрібно залишатися врівноваженими. Ті, хто не звик, або не хоче тримати себе в рамках, часто посилаються на свої розхитані нерви. Але, насправді, це звичайна невихованість, розгнузданість. І дітям, які виховуються в такій атмосфері можна тільки поспівчувати.
Німецький педагог Рейкінгер наголошує, що дитяча душа потребує гармонійного спокійного оточення, щоб могла розвиватися, рости й міцніти. Саме в домашньому оточенні формуються найважливіші особливості характеру дитини, звички, а душа готується до добра чи зла. І цей вибір найбільшою мірою залежить від батьків, від того, який приклад вони подають дітям у спілкуванні з ними та один з одним.





Фото з сайту: https://www.google.com/url?sa=i&url=http%3A%2F%2Fistoriya-mova.info%2Frobimo-uroki-z-ditinoyu-poradi-batkam%2F&psig=AOvVaw052ub7xV5IVvmb87vVa_Ti&ust=1588685933182000&source=images&cd=vfe&ved=0CA0QjhxqFwoTCPj4nbyqmukCFQAAAAAdAAAAABA3

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника