Подорож в країну Доброти

 
 13 листопада – Всесвітній день доброти. Саме цього дня 1998 року на Першій конференції Всесвітнього руху доброти в Токіо було засновано це свято. Його ініціатором був волонтерський рух «За доброту», що зявився в 1997 році в Японії.

Мета свята – надихати людей на добрі вчинки, сприяти за допомогою цих вчинків поліпшенню життя. Це нагадування людям про важливість прояву людяності і взаємодопомоги у повсякденному житті.

До цього свята працівниками бібліотеки-філії №10 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ був проведений День Доброти «Подорож в країну Доброти».

Бібліотекарі підготували добірку літератури для дітей, що надихає бути людяним, чуйним й творити добрі справи, ознайомили з цими книгами користувачів й провели їх обговорення.











Людяність, доброта, милосердя – вічні цінності. Під час заходу йшла розмова про те, що в цей важкий для всіх нас і для нашої країни час вкрай важливо проявляти доброту, співчуття, згуртованість, робити добрі вчинки, допомагати в міру своїх сил потребуючим допомоги, наближаючи Перемогу й мирне життя!

Памятайте, добро починається з кожного з нас! Даруймо ж доброту одне одному, робімо добрі справи!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника