Дитячі детективи та комп’ютерні пригоди від Олександра Есаулова

 

   18 листопада виповнюється 70 років від дня народження українського письменника Олександра Есаулова. Він є автором серії популярних дитячих детективів та фантастичних пригод у Заекранні. Писати для дітей Есаулов почав з 2006 року. Вітаємо письменника з ювілеєм!

Якщо ти не боїшся потрапити до комп'ютерного світу то книги серії «Заекрання» для тебе!  Як вирватися із Заекрання? Адже потрапити туди легко, а от повернутися додому, виявляється, дуже непросто! Всілякі пригоди в цій країні чекають на вас в пригодницьких книгах про комп’ютерний світ - таємничий та подекуди небезпечний.

Як же захопливо — бути детективом, й це можливо навіть в шкільному віці! Але ж, як виявляється, це ще й страшенно небезпечно: стеження, гонитви, крадіжки і викрадення — усе, як у справжньому дорослому житті. Льоха Холмс, Миха Ватсон і Настя Бонасье — юні детективи з Горобинівки що під Києвом викривають різні злочини. Цих справ вже 13! Якщо зацікавились, то книжкова серія «Дитячий детектив» О.Есаулова для вас!

Працівники бібліотеки-філії №10 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ пропонують у вільну хвилину зазирнути до бібліотеки та ознайомитись з книжками цього автора, які представлені на абонементі 5-9 класів на перегляді літератури «Дитячі детективи та комп’ютерні пригоди від Олександра Есаулова».






 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника