Тінейджерські таємниці на книжковій полиці

Кажуть, теперішні підлітки взагалі не читають книжок. Їм аби лише полайкати когось в Інстаграмі або позмагатися в комп’ютерних іграх з друзями. Ви теж так думаєте? А може, все не так і погано?

Сучасний підліток – такий же, як і колись. Його лише потрібно зацікавити та мотивувати, і він закине комп’ютер заради справді крутої книжки. Просто зацікавити нинішнього тінейджера – набагато складніше, аніж в минулому столітті. Складніше, але цілком можливо. Часто діти, які не «люблять» читати, просто не знайшли ще історію, яка б їх зацікавила та надихнула.

Підліткова література, або young adult books, переживає свої кращі часи, адже ми маємо можливість спостерігати як з’являються нові цікаві книжки для підлітків, які, насправді, читають й дорослі також. Зараз дискурс у художній літературі для підлітків піднімає важливі та глибокі питання і ми можемо тільки радіти, що з’являється все більше якісної та цікавої літератури. 

Працівники бібліотеки підготували віртуальну книжкову виставку «Тінейджерські таємниці на книжковій полиці», в якій рекомендують  книжки для підлітків 12 - 16 років. Ці видання справді читають підлітки і ви їх знайдете в нашій бібліотеці!


 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника