Світ тварин з погляду дитини

 Осінні канікули вже добігають кінця. Кожен учень провів їх на свій смак. Дехто насолоджувався осіннім сонцем на прогулянках, а дехто – намагався урізноманітнити власне дозвілля цікавими зустрічами, іграми чи екскурсіями. Учні 4-А класу ЗШ №28 вирішили завітати до бібліотеки на літературну програму «Казкова зоологія». На дітей чекали літературна вікторина «Мої вірні друзі – тварини», цікаві факти «Що таке зоопарк?» та віртуальна подорож по звіринцю.









Школярам було продемонстровано довідково-розвиваюче відео «Тварини для дітей», де показано які саме тварини найчастіше проживають у зоопарках та в яких умовах. Діти дізналися також коли було засновано перший зоопарк, як тварини туди потрапляють та які звіринці є найпопулярнішими у світі. Також кожен охочий міг переглянути енциклопедії, художню літературу та періодичні видання про тварин. Наприкінці діти розповіли власні кумедні історії про домашніх улюбленців.















Загалом, школярі зрозуміли, що якщо людяно ставитися до тварин, то і брати наші менші будуть в цілковитій безпеці. Сподіваємося, що цей захід урізноманітнив їх канікули та зумів додати розуміння в їх формуючу систему цінностей і правил.

                                                                    

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника