Зірки pro природу

Не існує неправильних способів зацікавити дитину до читання. Буває мало фантазії. У розробників проєкту "Зірки PRO" чудова ідея втілилися в цікаву серію книг. Це пізнавальні книги про тварин від зірок українського шоу-бізнесу Потапа, Педана та Горбунова. 

Важливий соціальний меседж"Зірки PRO": зберегти та плекати природу! До кожної книги додаються наліпки зі списком добрих справ, які можна зробити для тваринок. 


Їжаки — дивовижні тварини, а ще герої багатьох легенд і казок різних народів світу! Книга познайомить юного читача з сімейством їжаків. Чому Потап обрав їжака для своєї книги?

“Колись давно разом із моїм другом Олександром Стьогановим ми вигадали віртуального героя. Шукали ми його серед різних фольклорних персонажів: уявляли вовка, білку або кабанчика. І раптом згадали...їжака. Їжаки мешкають у нашій місцевості, вони милі й усіх люблять, а своїм носиком роблять кумедний звук “фунь-фунь-фунь”. Так з’явився наш герой їжак Фунь-Фунь”.


Вовки — одні з найрозумніших хижаків у світі! Дитина дізнається, чим вовки відрізняються від собак, скільки видів вовків існує, а ще де вони мешкають, чим харчуються, як спілкуються і багато-багато іншого! Олексій Горбунов так пояснив, чому обрав саме вовка героєм книги:
“У дитинстві я зачитувався “Книгою джунглів” Редьярда Кіплінга. І не дивно, пригоди Мауглі дійсно неймовірні! Та найбільше мені припав до душі вожак вовчої зграї — Акела. Він став для мене втіленням сили духу та шляхетності серця. Людям дійсно є чого повчитися у цих мудрих красивих тварин”.

Дельфіни — одні з найпрекрасніших і найрозумніших створінь у світі! А ви знали, наприклад, що дельфіни — це не риби? Книга написана відомим шоуменом і ведучим Олександром Педаном з любов’ю до дітлахів: "Моє хобі — серфінг. Я обожнюю океан! Окрім спорту це ще й медитація. Сидиш собі на дошці й дивишся, як сонце сідає у воду... Що може бути романтичнішим? А дельфіни це бачать щовечора. Як їм не заздрити? До речі, вони ще й видатні серфери. Є в них така потіха — кататися на хвилях. І це далеко не єдине, чим ми, люди, до них подібні… "

Зірки - рекомендують читання! Читати - це модно!




Джерело: www.ranok.com.ua


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника