Бібліотекар радить почитати «Паросток»


Дорогі відвідувачі бібліотеки, друзі, однодумці!

Щойно бібліотека отримала черговий 3-й номер науково-художнього, еколого-натуралістичного напрямку журнал для дітей і юнацтва. Журнал виходить щоквартально!

«Паросток» у більшості матеріалів показує красу природи, розповідає про мальовничі куточки України та усіх континентів, публікує надзвичайно цікаві матеріали про рослини, тварини, про лікувальні властивості природи; на сторінках часопису діти  діляться історіями про своїх домашніх улюбленців.

     В останньому номері «Паростку» розповідається про  те, як вірус довго «живе» поза клітиною, про лікування захворювань червоною калиною, догляд за кімнатною квіткою гібіскус та птахою горлицею.

У рубриці «Незвідана Україна» відкриєте для себе незвичайне озеро з яскраво-рожевою водою та берегами з білосніжних соляних кристалів – Сиваш. У чому шкода для здоров’я та довкілля спалювання опалого листя  у статті «Чому не можна спалювати опале листя?». Журнал представив роботи переможців Всеукраїнського конкурсу робіт юних фотомайстрів в рубриці «Моя країна- Україна!». Любителі мистецтва мають звернути увагу на статтю про народного художника, внучатого племінника Тараса Шевченка - Фотія Красницького, який у своїй творчості правдиво відображав навколишнє життя.

 Приємного читання!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника